Μερικά λόγια για μένα.

ουρολογος ανδρολογος

Βιογραφικό ουρολόγου


Ο χειρουργός ουρολόγος Αντώνιος Λογοθέτης αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο το 2003. Εκπαιδεύτηκε στην Παιδοχειρουργική στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και εν συνεχεία εκπαιδεύτηκε στην Ουρολογία, αρχικά στο Νοσοκομείο Σύρου και ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην Ουρολογία στην Πανεπιστημιακή κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου, όπου εκπαιδεύτηκε σε όλη την γκάμα της σύγχρονης ουρολογίας. Μετεκπαιδεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εξειδικεύτηκε στην Νευροουρολογία και Ακράτεια (Southmead NHS Trust, Bristol) και στην Ογκολογική Ουρολογία(The Christie NHS Foundation Trust, Manchester). Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Β’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής και υποψήφιος διδάκτορας. Επίσης είναι υπεύθυνος για το Ουροδυναμικό εργαστήριο στο Ιατρικό Αθηνών.

Τομείς ενδιαφέροντος του είναι η ενδουρολογική αντιμετώπιση παθήσεων του ουροποιητικού, η θεραπεία παθήσεων του κατώτερου ουροποιητικού σε ασθενής με νευρολογικά νοσήματα (πχ. πολλαπλή σκλήρυνση, Parkinson) και η αντιμετώπιση ουρολογικών όγκων με εξειδίκευση στον καρκίνο του πέους.

Που εκπαιδεύτηκα


ουρολογικο ινστιτουτο

Ηνωμένο Βασίλειο

Ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα της Αγγλίας. Ειδικεύεται στους καρκίνους του ουροποιητικού συστήματος και στην ακράτεια ούρων.

ουρολογος σισμανογλειο

Μαρούσι, Ελλάδα

Το ελληνικό νοσοκομείο που βρίσκεται στην ακμή της πρωτοπορίας για την αντιμετώπιση της λιθίασης. Το καλύτερο εκπαιδευτικό κέντρο ενδοουρολογίας στην Ελλάδα.

κεντρο ακράτειας

Ηνωμένο Βασίλειο

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο μοντέρνα νοσοκομεία της Ευρώπης. Προσφέρει τις πιο σύγχρονες θεραπείες σε όλους τους ιατρικούς τομείς.

ογκολογικο κεντρο

Ηνωμένο Βασίλειο

Το μεγαλύτερο ογκολογικό κέντρο της Ευρώπης. Πρωτοπόρο στην έρευνα για νέα φάρμακα και στη ρομποτική χειρουργική. Το πρώτο νοσοκομείο στην Ευρώπη που φέρνει την ακτινοθεραπεία πρωτονίων.

Γιατί να με επιλέξετε;


Όραμα

Κανενός η ποιότητα ζωής, δεν πρέπει να επηρεάζεται από τα προβλήματα στύσης.

Αποστολή

Η παροχή των καλύτερων και πιο αποτελεσματικών θεραπειών για τις διαταραχές στύσης και εκσπερμάτωσης.

Προσέγγιση

Προσεκτική και ακριβής διάγνωση, η οποία θα καθοδηγήσει τη θεραπεία.

Επικοινωνήστε μαζί μου